En Uygun Sigorta Nasıl Yapılır

Yayınlanma Tarihi: 29/11/2021

Özel bir aracı kurumdan sigorta yaptıracak olan kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli hususlardan biri sigorta poliçelerinin kapsamlarıdır konut, dask, sağlık, kasko vb.. sigortların bazılarında sigorta şirketinin vermiş olduğu hizmet kapsamları farklılık gösterebilir, bu nedenle ilk önce sigorta poliçe fiyatını değil kapsamlarını göz önünde tutmak makul görülür.

A sigorta şirketi aracınıza 1000 TL değerinde yıllık bir kasko ücreti belirleyebilir B sigorta şirketi ise 800 TL değerinde aynı araç ile ilgili yıllık kasko ücreti belirleyebilir ama kapsamları farklılıklar gösterebilmektedir.

A şirketi size aracınızın kaza yapması durumunda 1 hafta süre ile eş değer bir aracı aracınız tamir olana kadar size tahsis edebilir ancak B şirketi bu hizmeti veremeyebilir.!A sigorta şirketi sizin aracınıza kaza yapması, konutunuza deprem, yangın, su basması gibi doğal yada teknik sorunlardan dolayı oluşan zararlar oluşması durumunda sizi tatmin edecek meblağları garanti edebiliyor olması, B sigorta şirketinin ise bu belirtilen zararları bazı şartlara bağlaması veya daha az sizi tatmin etmeyen ölçülerde tazmin etmesi mümkündür.(Bazı Kasko firmalarının poliçelerindeki deprem, sel vb. afetlerde risk oranın %25 ‘ni sigortalıya yükleyebilmektedir.)Ayrıca aracınızda yada konutunuzda özel ekipmanlar var ise (Radyo, Teyp, dvd player, LCD tv, ses sitemleri vb..) mutlaka sigorta poliçenize eklenmesini sağlayın.

Bu tür sigortalar yaptırırken mutlaka şirketlerin sözleşme kapsamları konusunda müşteri danışmanlarımızdan çekinmeden ayrıntılı bilgi ve döküman istemeyi unutmayınız.

Ucuz sigorta her zaman sizin yararınıza olmayabilir, ucuz sigorta malınızın değerine göre size yeterli tazmin imkanı veren sigorta poliçesidir.

 

Son Haberler

Konut Sigortası Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Konut Sigortası Nedir? Konut Sigortası, evinizi deprem, sel, terör, yangın, hırsızlık, su basması, vb.. risklere ...

Devamını oku

Kasko Sigortası ve Kapsamı Nedir

Kasko Sigortası nedir? Kasko aracınızın kaza, yanma, çalınma vb.. durumlarda oluşan zararları güvence altı...

Devamını oku

Sağlık Sigortasından Kimler Yararlanabilir?

Genel olarak özel sağlık sigortalarından sigorta şirketlerinin yaş sınırlarına uyan herkes kendisi ve/veya ailesiy...

Devamını oku

Hasarsızlık İndiriminden Nasıl Yararlanılır

Sigortalılarımızın en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de kasko poliçelerindeki hasarsızlık in...

Devamını oku

En Uygun Sigorta Nasıl Yapılır

Özel bir aracı kurumdan sigorta yaptıracak olan kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli hususlardan biri ...

Devamını oku

 


https://tema4.sigortawebtasarim.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -